BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info.
Zoelen
wooooow

Wij gaan voor het WoooooW effect

"Een pay-off is een korte slagzin of slogan die vaak wordt gebruikt na het noemen van een bedrijfsnaam of merknaam, of aan het eind van een reclameboodschap. Wanneer een bedrijf een pay-off hanteert, dient deze meestal ter versterking van de identiteit."

Zo luidt de volledige definitie van een pay-off. Dus toen wij naar een passende slogan zochten, waren we er eigenlijk heel snel uit… Want hoe voelen we ons? Hoe zien we ons bedrijf? En wat willen we naar al onze bezoekers uitstralen? Precies: WOOOOOW!

WoooooW presentatie

We zijn als een kind zo blij met ons nieuwe logo én onze nieuwe pay-off. Ons moederbedrijf Holland Evenementen Groep wil je op alle gebieden versteld doen staan en belooft álles uit de kast te halen om je een geweldige dag te bezorgen… Want alleen als jij met een grote glimlach naar huis gaat, is onze dag geslaagd. Met andere woorden: we doen álles voor jouw WoooooW-gevoel! Benieuwd naar de presentatie van ons nieuwe logo en de pay-off? Je bekijkt ze hier!

De betekenis van WoooooW

Wanneer je WoooooW uitspreekt, kun je dat op verschillende manieren doen. Iedereen beleeft het woord op zijn of haar eigen manier… dat maakt WoooooW nou juist zo perfect! WoooooW heeft meerdere betekenissen en staat voor een mengelmoes aan emoties. Spannende momenten, schrikmomenten, lachwekkende momenten, schaamtemomenten, romantische momenten, adembenemende momenten, bijzondere momenten, overwinningsmomenten… Nog niet overtuigd? Onze Fran laat je de diversiteit van WoooooW graag zien!

779

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.