Zoelen
10 1
Gemiddelde beoordeling
Holland Evenementen Groep
Klantscore:

Gemiddeld berekent uit 31 beoordelingen.

Klantscore:
Meest recente beoordelingen
Plaats een review
  • Holland Evenementen Groep
    26-10-2018
    1010
    Aardig en enthousiast personeel!
  • Holland Evenementen Groep
    25-10-2018
    1010
    -
  • Holland Evenementen Groep
    28-07-2018
    1010
    Langere openingstijden! Te leuk om naar huis te gaan.
  • Holland Evenementen Groep
    11-03-2018
    110
    Geef van te voren duidelijk aan wat precies de bedoeling is.
  • Holland Evenementen Groep
    31-07-2017
    1010
    Afwisselend programma.
  • Holland Evenementen Groep
    09-07-2017
    210
    Helaas geen reactie gehad op onze klacht van 2 juli 2017, zie hieronder!: Gisterenavond zijn wij bij jullie geweest voor het evenement The Party. Wat een leuk vrijgezellenuitje had moeten zijn, bleek een flinke tegenvaller. Het begon al bij binnenkomst. We werden doorverwezen naar de feestzaal zonder ons te vertellen wat de bedoeling was. Daar hebben we zelf bij iemand van de crew gevraagd wat de bedoeling is. We konden eerst gebruikmaken van het BBQ-buffet. Aansluitend zouden de spellen van start gaan en daarop volgend de feestavond op de dansvloer. Er werd aangegeven dat we het podium in de gaten moesten houden want daar zouden ook leuke dingen gebeuren. Het eten was prima, daar hebben we dan ook niets op aan te merken. We zijn na het eten rond gaan lopen om te kijken waar de spellen waren. In de ruimte achter het podium stonden enkele spellen maar het was niet duidelijk wat daarmee de bedoeling was en begeleiding was ook niet aanwezig, zoals wel door jullie wordt aangegeven. We hebben meerdere crewleden aangesproken maar werden van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk werd ons verteld dat de activiteiten eerst buiten waren en later op de avond naar binnen verplaatst zouden worden. Buiten hebben we wederom een poos gewacht en opnieuw een crewlid aangesproken. Die heeft ervoor gezorgd dat er vrijwel direct iemand naar ons toe kwam om een activiteit te ondernemen. Dit was leuk en we hebben enorm gelachen maar helaas bleef het bij deze ene activiteit. Omdat het al later werd zijn we uiteindelijk maar naar binnen gegaan en hebben ons nog wat vermaakt op de dansvloer. Al met al een duur betaalde avond voor een BBQ en 1.5 uur vermaak op de dansvloer. Jammer, want door de lovende recensies lagen onze verwachtingen hoog. Hierdoor vragen wij ons oprecht af of alleen de positieve recensies er door jullie uitgefilterd worden of dat wij het toevallig erg slecht getroffen hebben?
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    .Zowel indoor als outdoor veel mogelijkheden, leuk personeel en lekker eten.
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    .Zoveel verschillende mogelijkheden en dat alles op één locatie midden in het land.
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    .Prijs-kwaliteit verhouding top!
  • Holland Evenementen Groep
    03-05-2017
    1010
    Goed georganiseerd en behulpzaam en vriendelijk personeel.
  • Holland Evenementen Groep
    30-09-2016
    1010
    Echt heel leuk, mijn vriendinnen en ik hebben een leuke dag gehad
  • Holland Evenementen Groep
    30-09-2016
    1010
    Top geregeld!
  • Holland Evenementen Groep
    29-09-2016
    1010
    Een echte vrouwendag. Van begin tot het eind een verzorgd programma.
  • Holland Evenementen Groep
    29-09-2016
    1010
    Hele leuke meiden middag gehad! In een woord fantastisch!
  • Holland Evenementen Groep
    18-09-2016
    1010
    wooow! geweldig dat ons uitje speciaal voor ons op maat was gemaakt. We hebben het allemaal naar ons zin gehad! leuke spellen, lekker eten. of te wel een top vrijgezellenfeest voor dames!
  • Holland Evenementen Groep
    17-09-2016
    1010
    Geweldig!
  • Holland Evenementen Groep
    15-09-2016
    1010
    Leuke avond gehad met de meiden!
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Super leuke activiteiten en van de Icefondue krijg je nooit genoeg #terugkomen!
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Echt een onwijs leuke en unieke dag. Alle activiteiten waren gebaseerd op de dames & iedereen kon meedoen!
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Mag het niet langer doorgaan?
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    -
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Geen
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Wat hebben we genoten met de meiden, eerst een super leuke en verassend genoeg voor sommige een paaldans les gehad. Wat een ervaring was dit zeg! Daarna heerlijk gegeten met zijn alle, hierna de avond afgesloten met een goed feestje in de zaal! Ook fijn dat de verdeling van man en vrouw goed was zodat we heerlijk ons zelf konden zijn! Samenvattend echt een heerlijke dag gehad zeker een aanrader voor alle vrouwen!
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Girls just wanna have fun!
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Acitiviteiten met een vrouwelijk tintje, soms wat gemakkelijker en vrouwvriendelijk en soms juist sexy vrouwelijk! Goede combinatie van aangeboden activiteiten
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    -
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Gaaf dat wij als dames nu een eigen programma kunnen boeken!
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Enorm gezellige dag gehad. Echt aan te raden!
  • Holland Evenementen Groep
    14-09-2016
    1010
    Voor alle dames een perfect dagje!
  • Holland Evenementen Groep
    24-03-2016
    1010
    Leuke aparte activiteiten!
  • Holland Evenementen Groep
    24-03-2016
    1010
    Super leuk!
804