BELANGRIJK: flexibele annuleringsvoorwaarden omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen. Lees hier verder.
Zoelen
info2 mobile

Waarom Women Events

Women Events biedt je de állermooiste evenementenlocatie, ook nog eens midden in het land. En wij weten: girls just wanna have fun! Dus of het nu gaat om een vriendinnenuitje, een vrijgezellenfeest of een dagje weg met de meiden: bij ons is het altijd goed, altijd gezellig en altijd geslaagd! Bekijk onze speciaal voor dames samengestelde programma’s en… laat je verrassen!

Welkom dames

Om te beginnen: te gek dat je ons gevonden hebt! Je staat op het punt om een fantastisch meidenuitje te boeken… We vertellen je graag hoe het werkt.
Je kunt bij ons kiezen uit middag- en avondprogramma. ’s Middags neemt een (mannelijke) instructeur jullie mee langs de leukste activiteiten. En ’s avonds hebben we een leuke all-in opties voor jullie in petto! We hebben al onze programma’s overzichtelijk voor je op een rij gezet!

locatie

Ontspannen: Alles op één locatie

Wat Women Events zo tof maakt? Álle programma’s en activiteiten vinden plaats op onze schitterende locatie. Dus geen gedoe, geen geregel en geen gestress… gewoon alles op één plek! Zomer of winter, indoor of outdoor, actief of passief: onze programma’s en activiteiten bieden écht voor ieder wat wils. We durven het daarom best te zeggen: wij hebben de allermooiste, allergezelligste en allerveelzijdigste evenementenlocatie van Nederland!

Cupcakes

Delicious Food & Drinks

De zoete smaak van smeulende chocolade, de onweerstaanbare geur van mals vlees op de barbecue, de sprankelende kleur van cocktails en zoete hapjes, de kletterende pannen in de kookstudio... Dames, zeg nou zelf: dat klinkt toch fantastisch? Maak je uitje helemaal goddelijk door het toevoegen van een paar appetijtelijke lekkernijen. Hmm… smullen maar!

Meer info
woooow verwijzing

Let us WoooooW you!

We krijgen vaak de vraag wat WoooooW nu eigenlijk betekent. Nou, dat laten we je graag zelf ervaren. We willen je verbazen, verrassen en verblijden… je écht een gevoel van WoooooW geven! Onze enthousiaste crew haalt werkelijk alles uit de kast om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook jij na afloop denkt: WoooooW!

Lees en bekijk meer!
wooooow magazine

WoooooW Magazine

Vol trots presenteren we ons splinternieuwe WoooooW-magazine! Blader het lekker door en ontdek al onze te gekke uitjes, fraaie labels en geweldige crewleden. Maar dat is nog niet alles. Met de speciale Layar-app komt het magazine écht tot leven! Én, we hebben nu ook een super gave WINTEREDITIE! Wil je een exemplaar ontvangen? Je kunt het GRATIS aanvragen.

Direct aanvragen!
crew

Ons dreamteam

Onze geweldige crewleden zetten zich iedere dag voor 200% in om het jou naar je zin te maken. Als enthousiaste gastheer of gastvrouw begeleiden ze je langs de gaafste activiteiten, houden ze je score bij en zorgen ze voor de lekkerste hapjes en drankjes. Een beetje gek zijn ze wel, maar dat maakt ze juist zo leuk! Nieuwsgierig? Ze stellen zich graag aan je voor…

Maak kennis met onze crew!
Toerisme award uitreiking

Toerisme Award 2016

Wát een moment: uit handen van de Burense burgemeester Jan de Boer kregen we op vrijdag 18 maart de Toerisme Award Rivierenland 2016. De award is een waarderingsprijs voor innovatief ondernemerschap dat zorgt voor promotionele versterking van de regio. Een geweldige prijs waar we maar wát trots op zijn.

Veilig boeken en betalen
 • logo1
 • logo2
 • logo3
 • logo4
 • logo5
 • Greenkey-goud
 • rapidssl_seal-1
Te zien en te horen bij
 • Radio 538
 • Slam FM
 • Sublime FM
 • 100% NL
 • Radio 10
778

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.