Zoelen
banner boven prgramma2 mobile

Delicious Food & Drinks

De zoete smaak van smeulende chocolade, de onweerstaanbare geur van mals vlees op de barbecue, de sprankelende kleur van cocktails en zoete hapjes, het sfeervolle karakter van de BBQ-donut, de kletterende pannen in de kookstudio... Dames, zeg nou zelf: dat klinkt toch fantastisch? Maak je uitje helemaal goddelijk door het toevoegen van een paar appetijtelijke lekkernijen. Hmm… smullen maar!

Cupcakes

Girls love food

Van al die activiteiten krijg je trek! Gelukkig hebben we meer dan genoeg lekkers in huis om die trek te stillen. Zoete lolly's, heerlijke taartjes, smeuïge cupcakes, verse zalmrolletjes met roomkaas, gekruide kipspiesjes… we kunnen het allemaal voor jullie maken! Direct bij binnenkomst, maar bijvoorbeeld ook tussen de spelletjes door. En zit je programma erop? Dan staat ons keukenpersoneel natuurlijk ook in de startblokken om je van allerlei heerlijks te voorzien! 
Tip: boek online en voeg de extra’s toe aan je programma!

bbq 5

3 gangen bbq + €25

Maak onbeperkt gebruik van een superuitgebreid driegangen BBQ-buffet in een fantastische ambiance! Kies een mooi plekje op ons sfeervolle BBQ-plein of lekker knus in onze indoorlocatie. Geniet van een soep van de dag, acht soorten vlees, een saladebuffet met toppings en dressings, kartoffelsalade, pasta/groentesalade, versgemaakte sausjes, stokbrood, frietjes en – als dat nog lukt - een dessert... 

Tip: boek online en voeg de BBQ toe aan je programma!

foodtrucks5

Bbq upgrade: Foodtrucks+€7,50

Til je BBQ naar een hoger culinair level met deze upgrade! Vijf Food Trucks bieden je de lekkerste gerechten: trendy, uniek en smakelijk! De vijf Food Trucks geven ons BBQ-plein nóg meer sfeer. En we garanderen je: onze rijdende chefs bereiden streetfoodsnacks waar je je vingers bij aflikt… Deze upgrade is mogelijk bij groepen van meer dan 100 personen of vanaf 750 euro. Maar boek je The Party? Dan horen de Food Trucks standaard bij het buffet!

Party11

The all-in Party +€42,50

Zit je middagprogramma erop? Dan wil je écht nog niet naar huis! Verleng je dagje uit daarom met The Party, een onvergetelijke avond vol hapjes, drankjes en plezier! Doen wij je gewoon €7,50 pakketkorting cadeau…Geniet van een heerlijk driegangen BBQ-buffet met verschillende soorten vlees, frietjes, salades en (als dat nog lukt) een verrassend lekker toetje. Vervolgens barst het spektakel los: beproef je geluk in het casino, pak een filmpje in de openluchtbioscoop en feest voor het leven op onze dansvloer… Niets is te gek en alles kan!

lunch ontbijt

Lunch +€17,50

Met zo’n lange dag vol activiteiten voor de boeg kun je wel een lekkere lunch gebruiken! Geniet van rijkelijk belegde afbakbroodjes, vers fruit, heerlijke sapjes, koffie/thee en een stomende soep van de dag… Na deze maaltijd kun je er weer he-le-maal tegenaan!

Tip: boek online en voeg de lunch toe aan je programma!

bbq 4

Bbq donut + €47,50

Een wel hele unieke manier om te dineren! Via de steiger naast onze beachclub stap je aan boord. De BBQ is op temperatuur en de drankjes zijn gekoeld… Enjoy! Dat wordt smullen: onbeperkt barbecueën met diverse soorten vlees, salades, brood, sausjes, ijsjes en vijf drankjes naar keuze… Heerlijk!

Tip: boek de BBQ-donut als toevoeging aan je programma en ontvang 7,50 euro korting!

gintonic

Sexy sparkling drankjes

Jullie meidenuitje is natuurlijk niet compleet zonder… champagne! Dus dames: plop een bruisende, roze fles champagne open en maak jullie feestje compleet! We zijn hartstikke trots op de Sexy Champagne Brut in ons assortiment. Geloof ons: deze móet je gewoon proeven! En nu we toch strooien met tips: reserveer een goedgevulde bucket to share vol met Gin Tonic en verse muntblaadjes.

Tip: voeg deze heerlijkheden alvast toe bij je online boeking!

bittergarn

Hapjespakket +€10

Maak je middag of avond helemaal af met het allerlekkerste hapjespakket: een watertandende optie om aan je programma toe te voegen!

Een hapjespakket bevat ontvangst met koffie en gebak, een candybar tussendoor en een heerlijk bittergarnituur om af te sluiten. Heerlijk toch?!

Dit pakket kan je voor €10 euro toevoegen, dit is inclusief €2,50 korting!

794