Zoelen
crew2

Liselotte

(8 gestemd)
108

Elke dag is weer anders. De gasten een Wooow-gevoel geven door hun grenzen te verleggen, is het leukste van de dag! Gaan tot het uiterste en jezelf trots maken. Ik hou van gezelligheid, uiteten gaan, dansen en reizen. Ik hoop dat ik u kan helpen met hun grenzen verleggen, de samenwerking tussen elkaar te verbeteren en plezier samen te hebben!


'Wat zeggen klanten over Liselotte


 • “Thank you Liselotte for the great day. We had a fantastic day with "Junggeselle Chrischi" last Saturday. You were a great host. Best regards from Hamburg (Germany). John & Friends”
  13 april 2015
 • “Erg leuke gezellige meid!”
  25 november 2014
 • “Leuke begeleider, doet leuk mee”
  31 oktober 2014
 • “Op vrijdag 17 oktober een leuke actieve middag gehad onder begeleiding van spontane en goedlachse Lisselotte. Ze stond haar mannetje tussen de mannen!”
  23 oktober 2014
 • “”
  20 oktober 2014
 • “Liselotte heeft ons afgelopen vrijdag, 17 oktober, begeleid. Wat mij betreft heeft zij dat zeer goed gedaan. Zij hield de veiligheid heel goed in het oog. Iedereen werd persoonlijk gecontroleerd voordat er toestemming kwam om aan een spel/uitdaging te beginnen. Ze legde alles goed uit. Was niet dominant aanwezig maar deed leuk mee. Gold ook voor het spel "de kolonisten van....", ze hielp ons team om zo goed als mogelijk uit de bus te komen. Bedankt voor de machtige middag.”
  19 oktober 2014
 • “Top dag gehad bij de HEG in Zoelen! Liselotte weet de groep goed te enthousiasmeren en legt de verschillende onderdelen van de WipeOut baan goed uit. Vooral het plezier dat ze had bij het bedienen van de knoppen van de 'boksmuur' was erg leuk om te zien. Ze houdt rekening met de sterkten en zwakten van de groep en probeert zoveel mogelijk uit de beschikbare tijd te halen! Eigenlijk geen op- of aanmerkingen, ga zo door!”
  29 september 2014
 • “Leuke dag gehad!, leuke attracties uitgezocht”
  26 april 2014
(8 x gestemd)Schrijf een review
793

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.