BELANGRIJK: flexibele annuleringsvoorwaarden omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen. Lees hier verder.
Zoelen

Coronavirus

Update huidige situatie (31 maart)
Holland Evenementen Groep volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Na de meest recente update over de maatregelen door de Rijksoverheid, op 31 maart jl. is duidelijk geworden dat:

  • Vergunningsplichtige evenementen verboden blijven tot 1 juni.
  • Overige maatregelen – zoals voor andere samenkomsten – zijn verlengd tot en met 28 april.

Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid. Aangezien het meeste wat wij doen niet in de categorie vergunningsplichtig evenement valt, betekent dit concreet voor ons dat vooralsnog alleen de geplande boekingen tot en met 28 april geen doorgang kunnen vinden.

Gezien de onzekere situatie kunnen wij het echter begrijpen als je nu al je geplande boeking van in de periode na 28 april wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 0344 - 745 400.

Voor de boekingen (tot en met 28 april) die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. Dit mag voor al onze aangeboden diensten worden ingezet, binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Het evenement dient uiterlijk voor 30 september 2021 plaats te vinden. Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen, ook als de beperkende maatregelen worden verlengd. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.

LET OP: doordat evenementen worden doorgeschoven, verwachten wij later dit jaar meer druk dan normaal op onze capaciteit, en zullen we dan eerder en vaker vol zitten. Wacht daarom niet met het doen van een aanvraag, om teleurstelling te voorkomen. Zoals hierboven aangegeven loop je hiermee geen risico, als beperkende maatregelen zich onverhoopt langer voordoen.

Onze extra richtlijnen tijdens evenementen
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.

In vier stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7362

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.