Zoelen

Coronavirus

Vanaf 25 september gelden er versoepelde maatregelen omtrent Corona en zijn alle evenementen die behoren tot de reguliere exploitatie van publieke plaatsen toegestaan. Denk hierbij aan evenementen in de horeca, bioscoop, beurs en congrescentra of poppodium. We hoeven geen 1,5 afstand te houden en mogen jullie weer zoals vanouds ontvangen op onze locatie! Ben je dus op zoek naar een gaaf bedrijfsuitje, een vriendenuitje of een prachtige locatie voor een evenement? Wij staan voor je klaar, met een nóg uitgebreider aanbod!

LET OP:
In onze horeca wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd. Geldige coronatoegangsbewijzen zijn: een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud.

Bijna alles kan dus weer!
Uiteraard veilig, met inachtneming van de geldende maatregelen. Mocht je vragen hebben over onze maatregelen, voorwaarden of wil je graag iets plannen maar weet je niet goed wat mogelijk is? Neem contact met ons op, dan kijken we samen verder: 0344 - 745 400.

DE ARRANGEMENTEN
Je kunt bij ons op locatie (veilig) terecht voor: E-Chopper/E-Tuktuk/E-Fatbike rijden, Expeditie Robinson, Wipeout, potje Voetgolf, zipline, vergaderen, All-in Foodfestival, overnachten en nog veel meer gave arrangementen. Bekijk hier alle programma's.

VEILIG & VERANTWOORD
We hebben uiteraard onze maatregelen getroffen. Holland Evenementen Groep volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid.

Van tevoren moet er gereserveerd worden en om te kijken of iedereen gezond is, vindt er vooraf een check plaats. Daarnaast dient er voor toegang in onze horecagelegenheden een geldig bewijs van vaccinatie, een negatieve testuitslag of herstel van Corona getoond te worden.

✓ Coronaproof activiteiten ✓ Groot terrein of vanuit huis ✓ Extra hygiëne maatregelen.

EXTRA RICHTLIJNEN TIJDENS EVENEMENTEN
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

VERPLAATSEN
Gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 0344 - 745 400.

Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. Dit mag voor al onze aangeboden diensten worden ingezet, binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.
 

Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen, maar weet je niet goed wat wel en niet kan?’ Neem dan contact op! Wil je graag dat wij contact met je opnemen? Vul dan hier je gegevens in.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.

In vier stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7362

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.